Mustafa Şentop Yeşilyurt Belediyesi'ni Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Sorumlusu Prof. Dr. Mustafa Şentop Yeşilyurt Belediyesini ziyaret etti.

Mustafa Şentop Yeşilyurt Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Yeşilyurt Belediyesinin Yakınca'daki Belediye hizmet binasında gerçekleşen ziyarete AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Sorumlusu Mustafa Şentop'un yanı sıra AK Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkez Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Malatya m9ille0tvekilleri Mücahit Fındıklı, Mustafa Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve Eski İl Başkanı Bülent Tüfenkci katıldı

Ziyarete ev sahipliği Yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Şentop'un nazik ziyaretlerinden ziyadesiyle memnun olduk. Sayın Genel Başkan Yardımcımızın her konuda bizlere desteği tam olmuştur. Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyor, bu kutlu yürüyüşte her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Sorumlusu Prof. Dr. Mustafa Şentop ise, "30 Mart yerel seçimlerinin ardından Ak Partiye yüzde yetmişin üzerinde destek veren Malatya halkına teşekkür ediyorum. İnşallah bizler, verilen bu desteği hizmete dönüştürerek, Malatya halkına armağan edeceğiz. Yeşilyurt Belediyemizde Malatya'nın Büyükşehir statüsü kazanmasının ardından oluşan ve bu kadar kısa sürede birçok mesafe kat eden bir belediyemizdir. Ben buradan Başkanımız Hacı Uğur Polat'a göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devam etmesini diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA