2015 Yılı Aile Hekimleri 1.istişare Toplantısı

Cizre'de Halk Sağlığı Müdürlüğünce, 2015 yılı Aile Hekimleri 1.İstişare Toplantısı yapıldı.

Cizre Kaymakamlığı Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya Halk Sağlığı Müdürü Muhsin Hayyam Elçi, şube müdürleri ve aile hekimleri katıldı.

Toplantıda, 2014 yılındaki çalışmaların genel değerlendirilmesi yapılırken, sağlık hizmetlerinin daha iyi sunulması amacıyla çözüm yolları ele alındı. Toplantıda ayrıca, Halk Sağlığı Müdürlüğünün 2015 yılı hedefleri ve beklentileri tartışıldı.
Halk Sağlığı Müdürü Elçi, yaptığı konuşmada, birinci basamak sağlık hizmetlerinin önemine değinerek, aile hekimliği uygulaması sayesinde sağlık hizmetlerinin vatandaşın ayağına götürüldüğünü söyledi.

Aile hekimliği uygulanmasıyla birlikte temel sağlık hizmetlerinde vatandaş memnuniyetinin arttığına işaret eden Elçi, "Sağlık hizmetinin daha iyi verilebilmesi amacıyla her birimin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerekiyor. Sahada karşılaşan sorunlar ve çözüm yollarını tartışmak için burada toplanmış bulunuyoruz. İnşallah yapılan istişare sonunda önümüzdeki yol haritasını da ortaya çıkaracağız" dedi.


Kaynak: AA