Ak Parti Tokat Milletvekili Yüksel Açıklaması

AK Parti Tokat Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Dilek Yüksel, iç güvenlik paketine ilişkin, "Milletimizin malını, canını tüm haklarını hiçe sayan devşirme provokatörler, bundan sonraki süreçte gereken cezaları alacak" dedi.

Yüksel, yaptığı yazılı açıklamada, kamu düzeninin korunmasının özgürlüklerin korunmasıyla doğru orantılı olduğunu ifade etti.

AK Parti'nin milletin ve insanlığın vicdanında karşılığı olan ilklerin ve ilkelerin partisi olduğunu belirten Yüksel, "Çıkarılacak iç güvenlik paketiyle birlikte vatandaşların özgürlüklerinin korunmasının yanında, milletimizin malını, canını tüm haklarını hiçe sayan devşirme provokatörler, bundan sonraki süreçte gereken cezaları alacak. Ak dava bu süreçte kesinlikle sessiz kalmayacak" ifadelerini kullandı.
Yüksel, şunları kaydetti:
"Ne zaman ki ülkemiz ayağa kalksa, milletimiz güçlense, ülkemizde olumlu bir rüzgar esse bunu çekemeyen dış güçler ve onların yurt içerisindeki taşeronları, bu ülkenin liderlik, medeniyet ve kalkınma yürüyüşü sürecini durdurmaya ve bitirmeye çalışmaktadırlar. Kökleri dışarıda olan karanlık üst aklın yönettiği, yüzü maskeli, elleri molotof kokteylli kiralık ve karanlık eller, Türkiye'yi bir kaos ortamına sürüklemek için sokaklara dökülerek halkımızın canına, malına, bölgesinde ve dünyada lider ülke olmaya dakikalar kalan bir harekete kast etmektedir. Bunun son filmi 6-7 Ekim olaylarında da hepimiz gördük. Güneydoğu bölgemizde yaşayan insanlarımızın canlarına kastetmek, hayatlarını karartmak, molotof kokteyli ile dükkanları, ambulansları, okulları yakmak, cankurtaranları yakmak ve ülkede bir otorite boşluğu yaratmak isteyenlere asla müsamaha gösterilmeyecektir."

Kaynak: AA