Başkan Can’dan, Ergezer, Koçak ve Kaya’ya Ziyaret

İçel’in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer ve yönetim kurulu üyelerini, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ruhi Koçak ve TSO Meclis üyelerini ve Tarsus Ticaret Borsası (TTB) Başkanı Murat Kaya’yı ziyaret etti.

Başkan Can’dan, Ergezer, Koçak ve Kaya’ya Ziyaret

İlk olarak geçtiğimiz günlerde Ziraat Odası Başkanlığına tekrar seçilen Ali Ergezer’e tebrik ziyareti gerçekleştiren Belediye Başkanı Şevket Can, hayırlı olsun dileklerini iletti. Can, “Geçtiğimiz günlerde Ziraat Odamızın yapılan genel kurulunda mevcut Başkan Sayın Ali Ergezer ve yönetim kurulu üyeleri güvenoyu alarak tekrar yönetime geldiler. Kendisine ve arkadaşlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Sayın Ergezer ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyor, çiftçimize daha güzel hizmetler yapacaklarına inanıyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tarsus Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer, Başkan Can’a teşekkür etti.

Ardından restorasyonu tamamlanan ve hizmete giren Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Başkan Can, TSO Başkanı Ruhi Koçak ve TSO meclis üyeleri ile oldukça samimi bir havada sohbet etti. Yeni binanın Tarsus’a yakışan bir şekilde olduğunu ifade eden Başkan Can, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Yeni yerinde hizmet veren Tarsus Ticaret Borsası’nı da ziyaret eden Başkan Can, burada TTB Başkanı Murat Kaya tarafından karşılandı.

Yapılan yeni Borsa Binasının hayırlı olmasını dileyen Başkan Can, yeni tesisin çok güzel olduğunu vurgulayarak, Tarsus’a hayırlı olmasını diledi.
Kaynak: İHA