Kurtlar Vadisi Pusu 274. bölüm fragmanı

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 274. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek Kurtlar Vadisi Pusu 274. bölümü nefesleri kesecek.

Kurtlar Vadisi Pusu 274. bölüm fragmanı
Nefes kesen sahneleri ile gündemeden düşmeyen Kurtlar Vadisi Pusu 274. yeni bölüm fragmanı ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Bu akşam ekrana gelecek yeni bölümde Cahit ve Polat kendini bir oyun'un içinde bulacak. Merakla beklenen Polat Alemdar Gölge buluşması bu hafta yayınlanacak nefes kesen 274. bölüm fragmanında gerçekleşebilecek mi?

Başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban'ın yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü ile 3 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

KURTLAT VADİSİ PUSU 274. BÖLÜM ÖZETİ


Canlı bomba tuzağını Zeynep'in yardımıyla boşa çıkaran Polat Alemdar, Gölge'ye terzi üzerinden ulaşmaya çalışırken, Cahit'le birlikte düştüğü pusudan Erhan'ın yardımıyla son anda kurtuluyor. Polat ve Cahit uzun uğraşlar sonucunda amaçlarına ulaşıyor ve Gölge' nin izini sonunda buluyor. Ancak ikiliyi büyük bir sürpriz bekliyor.

KGT'deki bütün adamlarını Gölge'nin saldırısı sonucu kaybeden Polat Alemdar, Hocaya da danışarak KGT'yi yeniden yapılandırmak için harekete geçiyor.

Geçtiğimiz haftanın finalinde gerçek annesinin Zeynep olduğunu öğrenen Yusuf ise, kendi gerçeğinin peşine düşüyor. Doğum kayıtlarının peşine düşen Yusuf bir kez daha Zeynep'in karşısına çıkarken, bu karşılaşma Zeynep'in Yusuf hakkında aklının karışmasına neden oluyor.

Şedid'i kendi çıkarları için kullanan John Smith ise Avrupa'daki saf Müslüman gençleri devşirmek için kirli planlarını uygulamaya koyuyor.

FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN