Tarsus Belediye Başkanı Can, Projeleri Anlattı

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, gerçekleştireceği projelerini tanıttı.

Can, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, göreve geldiği günden bu yana vatandaşlara 10 başlıklı hizmet sunduklarını belirtti.

2016 yılında Tarsus'a hizmetin en doruk noktasına çıkacağını ifade eden Can, şunları söyledi:

"Güney Mezarlığı taziye evini önümüzdeki günlerde hizmete açacağız. Şehit İshak Mahallesindeki Turkuaz Semt Pazarı, Tarihi Ticaret Merkezi projemizin inşaat çalışmaları devam ediyor. Siptilli Pazarı'nı restore ettik ve burası kadınlara yönelik hizmet verecek. Tarsus şelalesinin yanında bulunan 58 dönümlük alanı Musa Bey Vakfından 20 yıllığına kiraladık. Yine bu kiraladığımız yerin karşısında bulunan ve Zorbaz Vakfına ait olan 100 dönümlük alanın mülkiyetinin belediyemize devredilmesi için takas çalışmalarımız son aşamaya geldi. Çok kısa bir süre içerisinde bu yerlerle ilgili proje çalışmalarına başlayarak Berdan Nehri'ni hak ettiği değere ve görüntüye kavuşturacağız."

Toplantıya Kaymakam Bekir Atmaca, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, bazı resmi kurum müdürleri, belediye mecllis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA