Adilcevaz Onkoloji Hastanesine Yeni Ambulans

Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’un girişimleri sonucu Adilcevaz Onkoloji Hastanesi’ne Sağlık Bakanlığı tarafından ambulans gönderildi.

Adilcevaz Onkoloji Hastanesine Yeni Ambulans
Geçtiğimiz yıl Adilcevaz’ı ziyaret eden Ak Parti Adana Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Başkanı Prof. Dr. Necdet Ünüvar’dan Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Onkoloji Hastanesi bünyesinde kullanılmak üzere ambulans talebinde bulunmuştu. Belediye Başkanı Necati Gürsoy’un ambulans talebini olumlu karşılayan AK Parti Adana Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Başkanı Prof. Dr. Necdet Ünüvar ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Evde Sağlık Hizmetleri kapsamında kullanılmak üzere Adilcevaz Onkoloji Hastanesine ambulans gönderdi. Sağlık Bakanlığı tarafından Adilcevaz Onkoloji Hastanesi’ne gönderilen ambulans nakil aracı, hastane bünyesinde hizmet vermeye başladı.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Onkoloji Hastanesine gönderilen aracın sevindirici olduğuna değinerek, “Geçtiğimiz yıl AK Parti Adana Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon başkanı Prof. Dr. Necdet Ünüvar ilçemizi ziyaret etti ve bu ziyarette Onkoloji Hastanesinin bir ambulansa ihtiyacı olduğunu bildirdik. Sağ olsun sayın vekilimiz talebimizi olumlu karşıladı ve ilçemize bir ambulans gönderilmesi talimatı verdi. Bu kapsamda Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bitlis Milletvekilimiz Sayın Vedat Demiröz’ün de bu konuda girişimleri oldu. Yaptığımız girişimler sonucunda hastanemizin sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere talep ettiğimiz araç ilçemize geldi. İnşallah bu aracın Adilcevaz’ımıza çok güzel hizmetleri olacak. Bu arada ayrıca Ak Parti ilçe başkanımız ve Başhekimimizin ilçemize ve hastanemize çok güzel hizmetleri var. Yapacağımız çalışmalarla hastanemizdeki yatak kapasitesini 80 kişiye çıkaracağız ve hastanemize iki tane daha uzman hekim getirteceğiz. Aynı zamanda hastanemizdeki çalışan personel sayısını da arttıracağız. İnşallah yapacağımız çalışmalarla Adilcevaz daha güzel yerlere gelecek. Önceliğimiz hep birlikte birlik beraberlik içerisinde hareket ederek bu güzel ilçemizi bir huzur şehri yapmaktır. Memleketimizde huzuru, birlik ve beraberliği sağladığımız müddetçe Adilcevaz’a hizmette gelecek, istihdamda gelecek. İlçemize gönderilen bu güzel aracın Adilcevaz’ımıza hayırlar ve şifa getirmesini diliyorum. Bu aracın ilçemize gelmesini sağlayan Sayın vekillerimize ve bu konuda katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin” dedi.

AK Parti Adilcevaz İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu, Onkoloji Hastanesine gönderilen ambulans için Belediye Başkanı Necati Gürsoy’un büyük katkısı olduğunu dile getirerek, “Başkanımızın girişimleri sonucunda İlçemize ambulans gönderildi. Ak Parti ilçe teşkilatı olarak her zaman başkanımızın yanında olduk ve bundan sonrada yanında olmaya devam edeceğiz. Bu ambulansın ilçemize gelmesine katkı sunan başta belediye başkanımız olmak üzere herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Adilcevaz Onkoloji Hastanesi Başhekimi Tunç Taşbaş ise hastaneye ambulans gönderilmesi için girişimlerde bulunan Belediye Başkanı Necati Gürsoy’a ve katkısı olan herkese teşekkür ettiklerini dile getirdi.
Kaynak: İHA