Ereğli'de İlçe Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Konya’nın Ereğli ilçesinde, İlçe Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Ereğli'de İlçe Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
Ereğli Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen İlçe Koordinasyon toplantısına, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve Garnizon Komutanı’nın önderliğinde yapıldı. Toplantıya, Ereğli Belediyesi Daire Müdürleri, Necmettin Erbakan Eğitim Fakültesi ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanlığı görevlileri, Kamu Kuruluşları, Kamu İktisadi Kuruluşları Daire Müdürleri ile Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticileri katıldı.

Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Ereğli’nin gelişmesi ve kalkınması için çalıştıklarını belirterek, bu toplantıda sorunların tartışılarak belirlenip, çözüm önerilerinin üretilmesini hedeflediklerini vurguladı. Kaymakam Yaran, Ereğli’nin sorunlarının ve yapılacak olan çalışmaların belli olduğunu ancak buna nasıl katkı sağlanması gerektiği konusunda birlik ve beraberlik içerisinde ortak akılda buluşulması gerektiğini söyledi.



Daire müdürlerine söz veren kurul, müdürlerin kurumlarıyla ilgili belirledikleri sorunları not aldılar ve çözüm yolları için gerekli çalışmaların hem hükümet kanadından siyasi olarak, hem de kaymakamlık aracılığıyla devlet imkanlarıyla çözüm yolları aranacağı ifade edildi.

Toplantıda, Ereğli Polis Mesleki Eğitim Merkezi sorunu da ele alındı. Okul Müdürü Ali Kurbi’nin fiziki olarak Ereğli POMEM’in standartlara uymaması nedeniyle bu yıl bakıma alınacağını ve okulun kapatılmadan eğitime devam edeceğini söyledi.

Kaynak: İHA