'Sizde Bir Atkı Örün Bir Çocuk Isınsın'

Bir iplik firmasının desteğiyle gönüllü kadınların oluşturduğu "Sevgimizi Ellerimizle Örüyoruz" ekibi tarafından Edirne’de dezavantajlı çocukların eğitim gördüğü Fevzipaşa İlkokulu'nda çocuklara dağıtılmak üzere 220 adet atkı ve bere gönderildi.

"Sizde Bir Atkı Örün Bir Çocuk Isınsın" sloganı ile ihtiyaç sahibi öğrencilere el emeği atkı bere gibi ürünler ören "Sevgimizi Ellerimizle Örüyoruz" ekibi Fevzipaşa İlkokulu'na yardımda bulundu.Bu kapsamda 220 öğrenciye soğuklardan korunması için atkı ve bere dağıtıldı.

Sosyal sorumluluk anlayışı içinde yardımlarının devam edeceğini belirten ‘’Sevgimizi Ellerimizle Örüyoruz’’ gönüllülerinden Esin Çokgezen, "Ellerimizle ördüğümüz atkı, bere örüyoruz. Çocuklarımız üşümesin, mutlu olsunlar istiyoruz. Örgülerimiz havaların soğumaya başladığı bu günlerde çocuklarımızın soğuk hava şartlarından korunmasına yardımcı olacaktır. Çocuklarımızın bu tür yardımlar sayesinde mutluluğu, sevinci yaşamaları güzel görüntüler oluşturuyor. İstanbul ve Edirne ekibi olarak ihtiyacı olan çocuklarımızın her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: AA