Canik Belediye Başkanı Genç Açıklaması

"Çocuklarımızın ve şehrimizin geleceği ile ilgili doğru işler yapmak adına disiplinden ve kurumsallıktan asla taviz vermedik"

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Çocuklarımızın ve şehrimizin geleceği ile ilgili doğru işler yapmak adına disiplinden ve kurumsallıktan asla taviz vermedik" dedi.

Genç, belediyede düzenlenen birim müdürleri toplantısına katıldı.

Burada konuşan Genç, 11 yıldır belediyede her pazartesi günü düzenli olarak birim müdürleri toplantısı yapıldığını söyledi.

Toplantıda ilçenin vizyon ve planlamasının masaya yatırıldığını anlatan Genç, "Şimdiden 2016’nın vizyon projelerini görüşüyoruz. Toplantılarda aldığımız her karar şehrimizin geleceğine atılan bir adımdır. Yaptığımız bu toplantılarda yürütülen projeleri gözden geçirme ve yapacak olduğumuz işleri planlama imkanı buluyoruz. Canik'te planlı bir gelişim sağlıyoruz" diye konuştu.

Toplantıların çok faydalı olduğunu ifade eden Genç, "Çocuklarımızın ve şehrimizin geleceği ile ilgili doğru işler yapmak adına disiplinden ve kurumsallıktan asla taviz vermedik. Bugün ilçemize hizmet adına çaktığımız her çiviyi geleceğimiz açısından çok önemsiyoruz. Bu nedenle yaptığımız ve yapacak olduğumuz işlerin takibini çok önemsiyoruz. Bugün Canik'te elde ettiğimiz başarıyı bu disiplinli ve koordineli çalışmaya borçluyuz" şeklinde konuştu.
Kaynak: AA