AFAD-Sen Genel Başkanı Çelik, Kilis Ziyareti

AFAD Çalışanları Sendikası (AFAD-SEN) Genel Başkanı Ayhan Çelik, Kilis İl Afet ve Acil Durum Müdürü İlhami Akgül ve AFAD çalışanlarına ziyarette bulundu.

AFAD-Sen Genel Başkanı Çelik, Kilis Ziyareti
AFAD SEN Genel Başkanı Ayhan Çelik, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nü yaptığı ziyarette AFAD İl Afet ve Acil Durum Müdürü İlhami Akgül ve çalışanlarıyla bir araya geldi. Sendikanın 1 yıl önce kurulduğunu ifade eden Çelik, "Bu süre zarfında personelimizin sıkıntılarını yerinde tespit etmek için bizzat illeri geziyoruz. Buradaki sıkıntıların alışması için yetkililer ile bir araya gelerek iletiyoruz. Sendikamızın üyelerinin mağdur edilmemesi için elimizden geldiği kadar mücadele ediyoruz" dedi.

AFAD çalışanlarının sıkıntılarını bildiklerini ifade eden Genel Başkan Çelik, “Şu anki birinci amacımız daha önce yerel yönetimdeyken almış olduğumuz sosyal haklarda yapılan kesintilerin tekrardan iade edilmesi yönünde çalışmalar yapılıyor. Bununla ilgili de kanun teklifleri geçen dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne iletilmiş yeni yasama döneminde inşallah yürürlüğe girme yönünde bir çaba sarf edilecektir. Hükumet kanalından da bu yönden bir söz aldık. AFAD çalışanlarının mağduriyetini gidereceğiz” diye konuştu.

Genel Başkan Ayhan Çelik’in ziyaretine Genel Başkan Yardımcısı Altay Oraklıoğlu, AFAD-SEN Onursal Başkanı Akşit Dayı eşlik etti.
Kaynak: İHA