AK Partili Vekillere Oy Oranlı Pasta Sürprizi

AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk ile İl Başkanı İhsan Küreci, ilçe teşkilatlarına yönelik teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi. Seydikemer’de yüzlerce vatandaş havai fişekler eşliğinde karşıladıkları Ak Partili Milletvekillerine sürpriz yapıp, oy oranının yazdığı dev pasta kestiler.

AK Partili Vekillere Oy Oranlı Pasta Sürprizi
1 Kasım seçimlerinde Muğla’da oylarını ciddi oranda arttıran AK Parti’de, milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk ile İl Başkanı İhsan Küreci, İl Kadın Kolları Başkanı Armağan Erol, İl Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Kurt, ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek partililere teşekkür etti

Teşekkür ziyaretlerini Seydikemer’de sürdüren Ak Partili Milletvekillerine bu ilçede % 53,3’lük oy oranı verilmişti.

Kalabalık bir partili tarafından karşılanan Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk ile İl Başkanı İhsan Küreci’ye Seydikemerliler yoğun bir sevgi gösterisinde bulunurken; vekilleri havai fişeklerle karşılayan partililer tarafından oy oranının yazılı olduğu dev bir pasta kesildi.

“Seydikemer’e gelince kendimi soğuk havadan sıcacık eve girmiş gibi hissediyorum” diyen İl Başkanı İhsan Küreci ise başarıda katkısı olan tüm dava gönüllülerine teşekkür etti. Milletvekili Nihat Öztürk de konuşmasında özellikle Seydikemer’e övgüler yağdırdı ve “Recep Tayyip Erdoğan ve dava arkadaşlarına yönelik dış düşmanlara halkımız ders verdi. Seydikemer bir kez daha tarih yazdı. Sonuçlar sebebiyle sizler bizleri değil; bizler sizleri alkışlamalıyız” dedi.

Milletvekili Hasan Özyer ise Seydikemerliler’e teşekkür ederek başladığı konuşmasında; “Sizler görevinizi yaptınız, şimdi görev sırası bizde. Sizin bu desteğiniz oldukça bizler her şeyi yapmaya hazırız” dedi.

Özyer; "Bizler 50 yıl önceki kafayla siyaset yapan değil, milletimizin verdiği destekle hizmet yapan bir iradenin temsilcileriyiz. Hatırlayacağınız gibi bir zamanlar memur maaşları için bile ülkemiz borç para alıyordu. İnşallah 3 buçuk yıl sonra Muğla’da yerel yönetimlerde de zafer kazanacağız” dedi.

Kaynak: İHA