Muski Kış Takviyelerini Yapıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle araç filosunu genişletmeye devam eden MUSKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için araç filosuna yaklaşık 3 Milyon değerinde 15 adet iş makinası ilave etti. Kış mevsiminde yaşanacak yağışlardan dolayı vatandaşların mağdur olmaması için çalışmalarını sürdüren MUSKİ Genel Müdürlüğü, alt ve üst yapılara müdahaleyi kolaylaştırmak için bünyesine yeni iş makinaları kattı.

Muski Kış Takviyelerini Yapıyor
MUSKİ filosuna katılan araçlar arasında 4 adet kazıcı yükleyici, 6 mini ekskavatör, 2 paletli ekskavatör, 1 vinç, 1 arazöz ve 1 Kanal açma aracı vatandaşların hizmetine sunuldu. Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından, Devlet Malzeme Ofisi (DMO) üzerinden alınan iş makinaları ilçelerde kullanılmak üzere MUSKİ’ye bağlı Bölge Müdürlüklerine gönderildi.

Araç filosuna katılan iş makinaları hakkında açıklama yapan MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, kış sezonunu sorunsuz geçirebilmek için araç filolarını takviye ettiklerini belirtti.

Ülgen “Bilindiği gibi İlimiz Türkiye’nin en fazla yağış alan ikinci şehri. Yoğun yağışların yaşanacağı önümüzdeki günlerde ekiplerimizin meydana gelebilecek olumsuzluklara müdahale etmesini kolaylaştırmak ve vatandaşların mağdur olmasını önlemek için iş makinası alımlarımızı tamamladık. Alt ve üst yapılarda meydana gelebilecek sorunlara karşı aldığımız iş makinalarıyla sorunsuz bir kış sezonu geçirmeye amaçlıyoruz” dedi.

Ülgen ayrıca Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e bu süreçte verdiği desteklerden dolayı ve her zaman yanlarında olduğu için teşekkür etti.
Kaynak: İHA