CHP Sinop Milletvekili Karadeniz Açıklaması

"Bu ülkede analar ağlamasın, çocuklar yetim kalmasın istiyoruz' diye her defasında haykırdık"

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, "Bu ülkede analar ağlamasın, çocuklar yetim kalmasın istiyoruz' diye her defasında haykırdık" ifadesini kullandı.

Karadeniz, yaptığı yazılı açıklamada, Hakkari'nin Yüksekova bölgesinde yürütülen operasyonda 2 askerin şehit olduğu haberinin yürekleri dağladığını belirtti.

Terörün bu kez Piyade Uzman Çavuş Sadık Aparangil'in memleketi Sinop'un Boyabat ilçesi Köprücek köyündeki aile ocağına ateş düşürdüğünü anlatan Karadeniz, şunları kaydetti:

"3 çocuk babası Aparangil'in şehit düşmesinden derin üzüntü duydum. Kimden gelirse gelsin terörü hep lanetledik. 'Bu ülkede huzur ve refah istiyoruz. Bu ülkede analar ağlamasın, çocuklar yetim kalmasın istiyoruz' diye her defasında haykırdık. Boyabatlı gencimiz terörün lanet saldırısıyla şehit oldu. Analar, babalar, eşler yine ağladı. Şehit Sadık kardeşimizin 3 çocuğu yetim kaldı. Şehitlerimizin hesabı sorulacak. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum."
Kaynak: AA