AK Parti Heyeti Darendelilerle Bir Araya Geldi

AK Parti heyeti, teşekkür ziyaretlerine Darende ilçesinde devam etti.

AK Parti Heyeti Darendelilerle Bir Araya Geldi
Malatya Büyükşehir belediye Başkanı Ahmet çakır, Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, Ak Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı’nın da aralarında bulunduğu heyet, 1 Kasım genel seçimleri sonrası çıktıkları teşekkür turunu Darende ilçesinde sürdürdü. Darendeliler tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan AK Parti heyeti, vatandaşlarla bir araya gelerek, uzun süre sohbet etti. Ziyarette konuşan Başkan Çakır, "Bu seçimin sonuçları herkesi son derece memnun etti. Emin olun, AK Parti’ye oy vermeyenlerin dahi bu tablodan son derece memnun olduklarını gördük. Çünkü ekonomi toparlandı, döviz piyasası duruldu. Siyasi istikrarın yakalanması çok önemliydi. Milletimizin verdiği oylar ekonomik istikrarı da beraberinde getirdi. Bunun yanında siyasi istikrar da çok önemli. Milletimizin vermiş olduğu oylar, siyasi istikrarı da sağlayacak" dedi.

"ARTIK HİZMET ZAMANI”

Milletvekili Tüfenkci ise AK Parti’nin 13 yılda önemli hizmetler yaptığını ifade ederek, bundan sonraki süreçte de hizmetlerin artarak, devam edeceğini belirtti.

7 Haziran -1 Kasım 2015 tarihleri arasındaki geçiş sürecinin ardından hizmetlere hız verileceğini belirten Tüfenkci, "Bundan sonra hizmet zamanı. Bizler, elimizden geldiği kadar sizleri Ankara’da en güzel şekilde temsil edeceğiz. Belediye başkanlarımız en güzel şekilde, hizmetlerini katlayarak, devam ettirecekler. Yatırımları Darende’mize, Malatya’mıza çekebilmek için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Ben inanıyorum ki, sizlerin bu gayretiyle ve bu duruşuyla AK Parti, 2023 hedeflerini de esasında şimdiden yakalamış oldu. Her zaman kardeşlik, birlik ve beraberlik diyoruz. Asla ve asla ayrıştırarak siyaset yapmadık. Asla ve asla ötekileştirerek siyaset yapmadık" diye konuştu.

“3-5 TANE ÇAPULCUYA FIRSAT VERMEYİZ”

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı da, 1 Kasım genel seçimilerinde büyük bir başarı elde ettiklerini kaydetti.

Elde edilen başarıda Darende’nin büyük katkısı olduğunu ifade eden Kahtalı, Darende’nin yüzde 80’lik destekle AK Parti’ye olan güvenini bir kez daha ortaya koyduğunu belirtti.

7 Haziran sonrası sıkıntılı bir dönem yaşadıklarını dile getiren Kahtalı, terörle mücadelenin süreceğini belirti. kamu güvenli tesis edilene kadar bölgelerdeki operasyonların süreceğini ifade eden Kahtalı, "Bir belirsizlik, kaos, kargaşa yaşadık. Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da çok sıkıntılı zamanlar geçirdik. Ama Allah’a şükürler olsun, o bölgelerde kamu güvenliği tesis edilene kadar operasyonlarımız sürecek. Oradaki halkımıza devletin ağırlığını, gücünü tamamen hissettireceğiz. Devletin kendileriyle beraber olduğunu tam anlamıyla göstereceğiz. 3-5 tane çapulcuya bu ülkede fırsat vermeyiz. Bugüne kadar vermedik, bundan sonra da vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA