Milletvekillerinden Gölbaşı'na Teşekkür Ziyareti

AK Parti Adıyaman Milletvekillerinden Adnan Boynukara, Halil İbrahim Fırat ve Salih Fırat, seçim sonrasında Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Milletvekillerinden Gölbaşı'na Teşekkür Ziyareti
Gölbaşı Belediyesi önünde AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Nizami Yancar ve Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ile partililer tarafından karşılanan AK Parti Adıyaman Milletvekillerinden Adnan Boynukara, Halil İbrahim Fırat ve Salih Fırat, esnaf gezisi ardından konferans salonunda vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Nizami Yancar, konferans salonunda yaptığı konuşmada ilçe genelinde aldıkları sonuçların kendileri için güzel olduğunu belirterek desteklerinden dolayı herkese teşekkür ettiğini vurguladı. Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, “1 Kasım seçimleri 7 Haziran’ın tekrarıydı. Millet bize 7 Haziran’da sarı kart gösterdi. Biz de durup düşündük. Millet daha sonra 1 Kasım da ise millet bize yeşil kart gösterip geç dedi muhalefete ise kırmızı kart göstererek dur dedi.

Başbakanımız da söyledi biz bugünün işini yarına bırakmayarak işe koyulduk ve 100 günlük eylem planı hazırladık. Gölbaşı kozmopolitik bir yapı. Burada 81 vilayetten hemşerimiz olmuş insanlar var. Gölbaşı, küçültülmüş bir Türkiye gibi, aşure gibi, içinde huzuru barındıran bir yer. Dolayısıyla Gölbaşı’nda siyaset yapmak zor bir iştir. Daha fazla emek isteyen bir yer. En büyük gururumuz Gölbaşı’nda bu kozmopolitikliğe rağmen Adıyaman Türkiye’de nasıl ki huzur yeriyse Gölbaşı da Adıyaman’da en huzurlu ilçedir. Bundan dolayı gururluyuz. Emeği geçen herkese minnetlerimi ve teşekkürlerimi sunarım” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA