'Lüküs Hayat' Anlamlı Buluşmalara Ev Sahipliği Yaptı

Eskişehir Büyükşehir Şehir Tiyatroları tarafından "Lüküs Hayat" adlı müzikal sahnelendi.

'Lüküs Hayat' Anlamlı Buluşmalara Ev Sahipliği Yaptı
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, geçtiğimiz günlerde anlamlı iki buluşmaya ev sahipliği yaptı. 28 Kasım Cumartesi günü Sücaaddin Veli Kültür ve Turizm Derneği Kadın Kolları Organizasyonu ile gerçekleştirilen buluşmada dernek üyeleri ve Eskişehir’e bağlı Arslanbeyli köyü sakinleri Şehir Tiyatrolarının "Lüküs Hayat" adlı müzikal oyununu seyrettiler. Oyunu büyük bir beğeni ile izleyen misafirler arasında ilk kez tiyatro izleyen vatandaşların olması da dikkat çekti. Oyun sonrası sanatçıları tebrik eden dernek yetkilileri, "Derneğimiz ve köyümüz sakinleri Lüküs Hayatı çok beğendi, Şehir Tiyatrolarının sanatçılarından Devrim Özder Akın ve Sermet Yeşil bizim köylümüzdür. Onları sahnede izlemek bizim için mutluluk verici, ayrıca aramızda hayatlarında ilk defa tiyatro oyunu izleyen köylü vatandaşlarımızda bulunuyor. Onların seyrettikleri ilk tiyatro oyunu Lüküs Hayat oldu. Oyunu çok beğendiklerini bundan sonra daha sık tiyatroya gitmek istediklerini söylediler. Bizlere bu keyifli saatleri yaşatan Eskişehir Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz" dediler.

"LÜKÜS HAYAT MÜZİKALİNİ BÜYÜK BİR BEĞENİ İLE İZLEDİK"

29 Kasım Pazar günü ise Öğretmenler Günü kutlamaları çerçevesinde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin uzun yıllardır geleneksel hale getirdiği eğitimcileri şehir tiyatroları oyunlarında buluşturma etkinliği gerçekleştirildi.

Eskişehir Eğitim Derneği, Eğitim-Sen ve Emekli Öğretmenler Derneği üyelerinden oluşan 200’ün üzerinde eğitimci, Lüküs Hayat müzikalini birlikte izlediler. Dernek yetkilileri, "Her yıl Öğretmenler Günü nedeni ile oyun izlemeye geliyoruz ve çok mutlu oluyoruz. Lüküs Hayat müzikalini de büyük bir beğeni ile izledik. Bu anlamlı günde bizleri unutmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Şehir Tiyatroları çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" ifadelerine yer verdiler.
Kaynak: İHA