Tahsin Babaş, 1 Kasım Genel Seçimlerini Değerlendirdi
Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin sandıktan tek başına iktidar olarak çıktığı 1 Kasım erken genel seçimleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ayrıca Babaş, bu sonuçların ülkeyi bölünmeye değil, bir olmaya, iri olmaya ve diri olmaya götüreceğini sözlerine ekledi.
“TÜM DÜNYANIN GÖZÜ TÜRKİYE’NİN ÜZERİNDEYDİ”
Türk halkının ve Kastamonuluların göstermiş olduğu ilgi için de ayrıca teşekkür eden Babaş, “Bilindiği üzere bu seçimlerde tüm Dünyanın gözü Türkiye’nin üzerindeydi. Bir tarafta ülkemizin bölgesinde göstermiş olduğu istikrarlı yürüyüşe sekte vurmak gayesinde olanlar, diğer tarafta ise Dünya mazlumları. 1 Kasım seçimleri Filistin’de, Myanmar’da, Doğu Türkistan’da ve birçok ülkede Dünya mazlumlarının yüzünü güldürmüştür. Bundan sonra bizlere düşen halkımızın göstermiş olduğu teveccühü yapacağımız hizmetlerle taçlandırmaktır” diye konuştu.
Babaş, şunları kaydetti: “Bugün burada Kastamonu hemşerilerimize özel olarak teşekkür etmek istiyorum. Kastamonu’da 28 yılın ardından bir ilk gerçekleşerek bir parti üç milletvekili çıkarmıştır. Bu başarıyı gösteren partinin AK Parti olması bizler için son derece gurur vericidir. Göstermiş oldukları teveccühten ötürü hemşerilerimize teşekkürü bir borç biliyorum. Artık hem yerel yönetim olarak hem de mecliste daha güçlüyüz. Halkımızın bize göstermiş olduğu bu büyük destek omuzlarımızdaki yükü bir kat daha arttırmıştır. Biz şimdi tüm gücümüzle millete hizmet yolunda emin adımlarla ilerleyişimize devam edeceğiz. 1 Kasım seçimlerinin ülkemize, milletimize ve Kastamonulu hemşehrilerimize hayırlar getirmesini diliyorum. Yüce Rabbim çıktığımız bu hizmet yolunda bizleri utandırmasın.”
