Başkandan Diş Hekimlerine Ziyaret

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Diş Hekimleri Günü dolayısıyla Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Ordu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ile özel muayenehanelerdeki diş hekimlerini ziyaret etti.

Başkandan Diş Hekimlerine Ziyaret
Altınordu ilçemizde görev yapan diş hekimlerini ziyaret eden Başkan Tekintaş, hekimlerden çalışmalar ile ilgili olarak bilgi aldı. Altınordu Belediyesi olarak toplumla iç içe olduklarını ve tüm özel günlerde ilçedeki vatandaşları ziyaret etmeye gayret ettiklerini dile getiren Başkan Tekintaş, “Sağlıklı yaşam sağlıklı ağız ve dişlerle başladığına inanıyoruz. Bu nedenle vatandaşlarımıza bu önemli konuda elinizden gelen çabayı sarf edip onların sağlıklı bir yaşam sürmelerine sağladığınız katkılardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bugün ziyaret ettiğimiz yerlerin bazıları fiziki olarak yeterli gözükmüyor. Bu konuda bizler de elimizden gelen gayreti ve çabayı göstererek, hekimlerimizin çalışma alanlarını daha da iyi hale getireceğiz” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Kamu Hastahaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Küçükoğlu ve Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Baştabibi Dr. Aytaç Bacınoğlu, ziyaret için teşekkür ederek “Biliyoruz ki başkanımız bizim her zaman yanımızda ve bizlere desteği var. Bugün bu anlamlı günümüzde bizi yalnız bırakmadıkları için bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kendilerine yapılan ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden diş hekimleri ilk defa böyle bir sürprizle karşılaştıklarını ifade ederek, onure edilmekten mutlu olduklarını belirttiler.
Kaynak: İHA