Ağaç İçin Proje Değiştiren Otele Yeşil Ödül
Bolu’da 7 yıl önce 300 yıllık meşe ağacına zarar vermemek için projesini değiştiren Gazelle Resort Spa Oteli’ne ’Yeşil Beş Yıldız’ belgesi verildi.

Törene, Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, bürokratlar ve davetliler katıldı.
Oteli inşa ederken asırlardır yaşayan meşe ağacına zarar vermek istemediklerini ve proje değişikliğine gittiklerini anlatan Gazelle Resort Oteli Yönetim Kurulu Başkanı Halit Ergül, "Çevreye duyarlılık, yaklaşık 130 kriterde değerlendiriliyor. Buna göre puan veriliyor. ’Yeşil Beş Yıldız’ alabilmek için denetmenlerden 300 puan almak gerekiyor. Yapılan denetimde biz 300’ü de fazlasıyla geçerek ’Yeşil Beş Yıldız’ almaya hak kazandık. Hem Gazelle Ailesine hem de Bolumuz’a hayırlı olsun" dedi.
Konuşmanın ardından Bolu Valisi Aydın Baruş, Halit Ergül’e ’Yeşil Beş Yıldız’ belgesini takdim etti.
