Kadın Öğretmen Öğretmenler Günü'nde Kapkaç Mağduru Oldu
İstanbul Şişli’de okuldan çıkan öğretmen kadın öğretmen, Öğretmenler Gününde motosikletli kapkaççıların hedefi oldu. Çantasını vermemek için yerde sürüklenen genç öğretmen, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Pınar çantasını çalan iki zanlı ise motosikletle kayıplara karıştı. Olay yerine gelen polis, çevrede güvenlik kameralarını inceleyerek zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.
MESLEKTAŞLARI ŞOK OLDU
Genç öğretmenini uğradığı kapkaç, diğer öğretmen arkadaşlarını da şok etti. Olayı tesadüfen duyduğunu söyleyen bir bayan öğretmen, "Meslektaş olduğunu duydum. Bugün öğretmenler günü. Çantayı almışlar ama kendisini kurtarmış" dedi.
24 Kasım Öğretmenler Günü’nde yaşananların çok acı olduğunu söyleyen bir başka öğretmen ise, "Çok üzücü bir durum özellikle 24 Kasım’da olması. Bugün öğretmenler günü. Öğretmenler yerlerde sürüklenmeli mi. En kutsal meslek bizim mesleğimiz. Kendisi ana sınıfı öğretmeniydi. İki motosikletli gaspçı tarafından çantası alınmak istenirken sürüklenmiş, ağzı yüzü parçalanmış. Çok üzüldük. Olmaması gerekliydi. Türkiye’nin neresinde olursa olsun bir bayan olarak huzurlu bir şekilde sokaklarda yürümek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
