Selçuk'ta Kültür, Sanat Ve Spor Atağı

İzmir’in Selçuk ilçesinde, vatandaşların talepleri doğrultusunda gitar, klarnet, keman, ud, bağlama ve pilates kursları başladı.

Selçuk'ta Kültür, Sanat Ve Spor Atağı
Selçuk Belediyesi, ilçede kültür, sanat ve spor atağına geçti. Vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren ekipler, kentte klarnet, keman, ud, bağlama ve pilates kursları açtı. İlçede kültürel ve sanatsal hayatı canlandırmak, özellikle çocukların ve gençlerin yeteneklerini keşfetmek isteyen belediye, farklı branşlarda açtığı kurslar ise eğitimlerine devam ediyor. Geçen yıl başlayan Türk halk müziği korosu, Türk sanat müziği korosu, çocuk korosu ve ney dersleri de geniş katılımla sürerken, minik kursiyerler içinde zeybek grubu kuruldu.

Açılan kurslar hakkında bilgiler veren Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karakurt, "Kültür sanat kurslarımıza vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep bizleri çok sevindirdi. Özellikle gençlerimizin müzik kurslarına gösterdiği yoğun ilgi onlar adına bizi mutlu etti. Her yaştan vatandaşımız için açılan bu sanat ve spor kursları Selçuk’ta sosyal ve kültürel hayatı canlandırmanın yanı sıra hemşehrilerimizin hayatına olumlu katkılar da sunacaktır. Selçuk Belediyesi olarak her zaman kültür ve sanat adına ilçemizde vatandaşlarımızı da kapsayan etkinliklerimiz devam edecektir" dedi.

Kaynak: İHA