Çakan Ve Erkmen'den Teşekkür Ziyareti

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 26. Dönem Zonguldak Milletvekili adayları Zeki Çakan ile Yavuz Erkmen parti teşkilatını ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Çakan Ve Erkmen'den Teşekkür Ziyareti
MHP Zonguldak Milletvekili adayları Zeki Çakan ve Yavuz Erkmen beraberlerinde MHP İl Başkanı Hamdi Ayan ile birlikte Kdz. Ereğli ilçesine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette MHP Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker ve partililer hazır bulundu.

Çakan, ziyarette yaptığı konuşmada 1 Kasım seçimlerinde kendilerine destek veren MHP’liler ve partili olmadığı halde yanlarında partili gibi çalışan başta Metin Yüksel olmak üzere herkese teşekkür etti.

Seçilen milletvekillerinin Zonguldak’a en iyi hizmetleri sunacaklarına inanmak istediğini dile getiren Çakan şöyle konuştu: “Siyaset uzun ince bir yol, biz 7 Haziran’da aday olduğumuzda, ben, sayın valim ve diğer arkadaşlarımızla birlikte yapmış olduğumuz tüm toplantılarda özellikle ben ve valim koltuğa sığınmayacağımızı, ama siyasette o koltuğa ihtiyacımız olduğunu, o koltuk aracılığıyla ülkemize, bölgemize hizmet için vatandaşlarımızdan yardım istemiştik. Birçok koltukta oturduk ama her koltuğun hakkını verme mücadelesi verdik. Bize geçmişte verilen yetkilerin kullanımında nasıl sorumlu tuttuğumuzu kendimizi, Zonguldaklı biliyor.”

1 Kasım’da sandığa giden herkesi de vicdanıyla baş başa bırakmak istediğini dile getiren Çakan bundan sonra MHP’nin bir üyesi olarak siyasete devem edeceklerini, bir üye olarakta hizmet yapılabileceğini göstereceklerini ifade etti.

Çakan konuşmasında siyasi iktidarın vaatlerini yerine getirip getirmeyeceklerini takip edeceklerini söyledi.



Çakan’ın ardından söz alan MHP Zonguldak 2. Sıra milletvekili Adayı olan Yavuz Erkmen’de kendilerine destek veren partili ve partili olmayan herkese teşekkür etti, siyasete devam edeceği mesajını verdi.

MHP İl Başkanı Hamdi Ayan’da konuşmasında partililere teşekkür edip, bundan sonra daha fazla çalışacaklarını söyledi.

Kaynak: İHA