AFAD-Sen Genel Başkanı'ndan, AFAD Şanlıurfa İl Müdürüne Ziyaret

Afad Çalışanları Sendikası (Afad-Sen) Genel Başkanı Ayhan Çelik, Afad Şanlıurfa İl Müdürü Mahmut Sönmez ve Afad Şanlıurfa il çalışanlarını ziyaret etti.

AFAD-Sen Genel Başkanı'ndan, AFAD Şanlıurfa İl Müdürüne Ziyaret
Merkezi Muş’ta bulunan Afad-Sen Genel Başkanı Ayhan Çelik, Genel Başkan Yardımcısı Altay Oraklıoğlu, Şanlıurfa İl Temsilcisi Adil Demiryeri ve yönetim kurulu üyesi Ahmet Aykaç, Afad Şanlıurfa İl Müdürü Mahmut Sönmez’i ziyaret etti. Tanışma ziyaretinde, Afad Şanlıurfa İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan sendika üyelerinin durumu görüşüldü. Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Afad-Sen Genel Başkanı Ayhan Çelik, Afad tazminatının verilmesi ile ilgili çalışmaları olduğunu belirtti.

2014 yılında kurulan bir sendika olduklarını ifade eden Çelik, çalışanların sendikal haklarını vermek için meclise daha önceden kanun teklifi sunduklarını fakat hükümet değişikliği nedeniyle herhangi bir veril alamadıklarını söyledi.

Yeni hükümetin kurulmasıyla birlikte milletvekilleri ve bakanlarla yeni görüşmeler yapacaklarını belirten Çelik, yeni dönemde sendika üyelerinin bir çok hakkını elde etmeye çalışacaklarını dile getirdi.
Kaynak: İHA