AK Parti Isparta Milletvekili Bilgiç Açıklaması

"1 Kasım'da Türkiye'de yeniden istikrarın sağlanması için büyük bir adım atılacak Allah'ın izniyle. Türkiye'de istikrarın sürmesi ve güçlü bir ülke olarak hayatiyetini devam ettirmesi için AK Parti iktidarına ihtiyaç var"

ISPARTA - AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, "1 Kasım'da Türkiye'de yeniden istikrarın sağlanması için büyük bir adım atılacak Allah'ın izniyle. Türkiye'de istikrarın sürmesi ve güçlü bir ülke olarak hayatiyetini devam ettirmesi için AK Parti iktidarına ihtiyaç var" dedi.

Bilgiç, Keçiborlu ilçesinde Kozluçay, Gülköy, Kaplanlı, Aydoğmuş ve İncesu köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Bilgiç, İncesu köyünde yaptığı konuşmada 1 Kasım'da yapılacak milletvekili seçimlerinin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu söyledi.

Türkiye'nin çeşitli mihraklar tarafından karıştırılmaya çalışıldığını, bunun da bölgede güçlü bir Türkiye istemeyenlerin rahatsızlığından kaynaklandığını dile getiren Bilgiç, "1 Kasım'da Türkiye'de yeniden istikrarın sağlanması için büyük bir adım atılacak Allah'ın izniyle. Türkiye'de istikrarın sürmesi ve güçlü bir ülke olarak hayatiyetini devam ettirmesi için AK Parti iktidarına ihtiyaç var. Ben sizlere güveniyorum. İnanıyorum ki sizler eskisinden daha güçlü destek vererek bu oyunları bozacaksınız" dedi.

AK Parti'nin Isparta'da birinci parti olduğunu belirten Bilgiç, "Isparta'ya hastaneleri getirdik, teşviki getirdik, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansını (BAKA) getirdik, Kırsal Kalkınma Teşkilatını getirdik, Kara Havacılık Okulunu getirdik, Darıderesi Barajı'nı yaptık. Biz bunları söylüyoruz. Diğerleri ne yaptı?" diye konuştu.

Bilgiç, yeni dönemde de Isparta'ya yapılacak çalışmaların öncüsü olacaklarını sözlerine ekledi.
Kaynak: AA