Sektör Temsilcileri Didim AK Parti Seçim Bürosunu Ziyaret Etti

Seçimlerden önce Aydın’a birtakım temaslar yapmak için gelen Batman Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet Beşir Altunç, AK Parti Didim İlçe Seçim Bürosunu ziyaret etti. İş adamlarıyla gelen Altunç, Aydın ekonomisi ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Sektör Temsilcileri Didim AK Parti Seçim Bürosunu Ziyaret Etti
1 Kasım erken seçim öncesi partilerin seçim bürolarına sektör temsilcilerinin ziyaretleri sürüyor. Son olarak Aydın’a birtakım temaslar yapmak için gelen Batman Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet Beşir Altunç, AK Parti Didim İlçe Seçim Bürosunu ziyaret etti. İş adamlarıyla birlikte gelen Altunç, Aydın ekonomisi ile ilgili partililerle bilgi alışverişinde bulundu. Aydın’ın tarım alanlarına dikkat çeken Altunç, doğu illerinde yaşanan ekonomik sıkıntıları ve terör meselesini AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü’ye anlattı. AK Parti İlçe Başkanı Cenk Ünlü, sektör temsilcilerinin ve iş adamlarının seçim bürosuna yaptıkları ziyaretlerden memnun kaldıklarını belirtti.

Ziyarette genç iş adamları da Ünlü’ye seçim sonrası olası bir AK Parti hükümetinin kurulması durumunda ülke ekonomisi ve dış siyaset konularını danıştılar. İş adamları ve Batman Ticaret Odası Meclis Başkanı Altunç, dün öğlen saatlerinde gerçekleştirdikleri ziyaret sonrası Seçim Bürosu önünde hatıra fotoğrafı çekildi.
Kaynak: İHA