Adilcevaz Belediyesi, personelin verimliliğini artırmak ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla belediye garajlarındaki yemekhanede Başkan Necati Gürsoy’un başkanlığında
toplantı gerçekleştirdi. Birim müdürleri ve personelin katıldığı toplantıda konuşan Başkan Necati Gürsoy, ilçenin kalkınabilmesi için daha çok çalışmaları gerektiğine değinerek, "Çalışanlarımız için buradaki mekânı yeniledik ve daha kullanışlı hale getirdik. Çalışanlarımızın, hemşehrilerimizin daha güzel bir ortamda rahatça çalışmalarını ve gelip bu mekânlarda dinlenmelerini sağlayacağız. Bütün personelimiz herkes kendisini yenileyecek ve yetiştireceklerdir. Hemşehrilerimiz teveccüh ederek bu görevi bize emanet etti. Hep birlikte ilçemizi kalkındırmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Sorumluluklarımızı bilerek bu ilçeye hep beraber hizmet edeceğiz. Hep birlikte bu anlayışla çalışarak halkımıza en güzel şekilde hizmet vermek için ne gerekirse yapmaya devam edeceğiz. Hepinize çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar diliyorum" dedi.
Zaman zaman personel için sosyal etkinlikler yapılacağının altını çizen Başkan Gürsoy, motivasyona ve takım çalışmasına önem verdiğini de sözlerine ekledi.