AK Parti Batman Milletvekili Adayı Hamidi Açıklaması

AK Parti Batman Milletvekili adayı Hamidi, "Seçim sonrası tekrar Çözüm Süreci masaya gelecek ve halkımızın beklediği günler inşallah yakındır"

AK Parti Batman Milletvekili adayı Ataullah Hamidi, "Seçim sonrası  tekrar Çözüm Süreci masaya gelecek ve halkımızın beklediği  günler inşallah yakındır" dedi.

20 ve 21. Dönem Batman Milletvekilliği yapan ve 1 Kasımda yapılacak seçimlerde AK Parti Batman Milletvekili adayı olan Hamidi, seçim çalışmaları kapsamında kent merkezinde beraberinde  AK Parti Batman Milletvekili adayları Ziver Özdemir, Murat Çiçek ve Adile Gürbüz ile esnafı ziyaret etti.

Hamidi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, seçim gününün bir demokrasi yarışı, bir şölen ve bayram olduğunu belirtti.

1 Kasım seçiminde 7 Haziran seçimine göre iyi bir farkın ortaya çıkacağına inandıklarını dile getiren Hamidi, "Birlik, beraberlik ve  kardeşlik duyguları içerisinde bu seçimi atlatacağız inşallah. Bizim bir beklentimiz var. 7 Haziran seçimlerine göre iyi bir farkın ortaya çıkacağına inanıyoruz. Bu seçimler ülkemize memleketimize, bölgemize insanımıza hayırlar getirir. Bu yarış hep hizmet yarışıdır. Batman'ımız, ülkemiz kazansın, insanımız kazansın" dedi

- Çözüm Süreci

Her gittikleri yerde halkın yüzde 99'unun huzur istediğini ifade eden Hamidi, şöyle konuştu:

"Zaten huzurun olduğu yerde hizmet de olur, kalkınmada olur. Öyle inanıyorum halkımızın istekleri doğrultusunda  seçim sonrası  inşallah tekrar Çözüm Süreci masaya gelecek ve halkımızın beklediği  günler inşallah yakındır diyorum. Bütün temennim odur. Çünkü, bugün Güneydoğu'da bir huzursuzluk varsa  Edirne'de, Batıda, Karadeniz'de huzurludur anlamına gelmez."

Toplumun, beraber yaşamaya kararlı olduğunu belirten Hamidi, "Bir uzvun parçası gibi bir yerde ağrı varsa, Bütün vucut aynı  şekilde o sıkıntıyı çeker. Zaten bu toplum kardeştir, birdir, beraberdir. Beraber yaşamaya kararlıdır. İnşallah o günler gelecek umutluyuz. Hiç bir zaman ümitlerimizi yitirmedik. Çünkü Güneydoğu halkının, Kürt halkının tek talebi odur" diye konuştu.

Çiçek ise, 7 Hazirandan sonra ülkenin yaşadığı sürecin, halkı bir kez  daha düşünmeye sevk ettiğini söyledi.

Çiçek, şöyle konuştu:

"Halkımız huzur, barış ve sukunet istiyor. Halk, huzur, barış ve sukunetin AK Parti kadroları ve siyaseti aracılığı ile geleceğini çok iyi biliyor. Temenni ederiz ki, seçimler de huzur içersinde geçsin ve AK Parti'nin iktidar yürüyüşü güzel bir netice ile halkımızla buluşsun."
Kaynak: AA