Yıldırım'da Kültür Sanat Sezonu Açıldı
Yıldırım Belediyesi, 2015-2016 kültür sanat sezonunu açtı.

Tüm Türkiye ile Balkanlar ve Kafkaslardan farklı kültürlere sahip insanların bir arada yaşadığı Yıldırım’ın en büyük zenginliğinin bu kültür çeşitliliği olduğunu söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Bizler sadece fiziki hizmetler vermiyoruz. Hayatın her alanında insanlara hizmet ediyoruz” dedi.
Yıldırım’ın kültürel mirası ile zamana tanıklık eden bir ilçe olduğunun da altını çizen Edebali, “Bu kadar derin ve farklı zenginliği olan bir ilçede kültür ve sanat da oldukça önem veriyoruz. Bizler de bir arada yaşayan bir toplumda yerel yönetimler olarak kültür ve sanatta önemli atılımlar yapıyoruz. Yeni kültür-sanat sezonumuz kültür mozaiği olan şehrimiz Yıldırım’a, Bursa’ya ve ülkemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Gecede ünlü yazar Sinan Yağmur da Yıldırımlılar ile bir söyleşi düzenledi.
Katılımın yoğun olduğu söyleşinin ardından Yağmur’un yazıp yönettiği ve Tebrizli Şems’in hikayesini anlatan ’Aşkın Gözyaşları’ adlı tiyatro oyunu gösterimi Yıldırımlılarla buluştu.
