Sarıkamış'ta Bebek Dünyası Hizmete Girdi

Sarıkamış Şehit Kemal Mutlu Caddesi üzerinde Bebek Dünyası adlı işyeri düzenlenen açılışla hizmete girdi.

Sarıkamış'ta Bebek Dünyası Hizmete Girdi
Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Sarıkamış’ta yapılan yatırımların yanı sıra yeni açılan modern işyerleriyle ilçenin çehresinin her geçen gün değiştiğini kaydetti.

Toksoy, Şehitler diyarı ve turizmle özdeşleşen Sarıkamış’a, son yıllarda devlet ve hükümet olarak ciddi yatırımlar yapıldığını söyledi.



Başkan Toksoy, “Belediyemiz yapılan bu yatırımlara paralel olarak alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bizler ilçenin gelişmesi kalkınması için çaba sarf ederken, esnaflarımızda kendilerini yenileyerek modern işyerleri açmaya başladı.

Zaten belediye olarak yeni imar planıyla vatandaşlarımızın yapacağı yatırımlarının önünü açtık ve her türlü kolaylığı sağlıyoruz. Bu bağlamda ilçemizi ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlere en güzel hizmeti sunacağımız güzel bir Sarıkamış’ı yeniden yapılandırıyoruz. Hizmete açtığımız işyerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Açılışa,İl Genel Meclisi üyesi Hanali Çetinkaya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Erdal Karakurt, Atakan Karabağ, kurum amirleri, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Faruk Yavuz,Akın Karadağ,Ayhan Sarı, esnaflar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: İHA