Eski Başbakan Yardımcısı Pakdemirli'nin Sağlık Durumu

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, Pakdemirli'nin ailesini hastanede ziyaret ederek, "geçmiş olsun" dileklerini iletti

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Manisa'nın Akhisar ilçesinde başına traktörün yük kaldırmak için kullanılan parçasının çarpması sonucu ağır yaralanan eski Başbakan Yardımcısı Ekrem Pakdemirli'nin ailesine, hastanede geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Yıldırım, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Hafsa Sultan Hastanesinde, Ekrem Pakdemirli'nin oğulları Prof. Dr. Mehmet ve Bekir Pakdemirli tarafından karşılandı.

Aileye "geçmiş olsun" dileklerini ileten Yıldırım, Pakdemirli'nin sağlık durumu hakkında doktorlarından bilgi aldı.

Yıldırım, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, "görünmez kaza" sonucu yaralanan Pakdemirli'nin tedavisinin devam ettiğini söyledi.

Kendisine "Pakdemirli'nin sağlık durumunun stabil olduğu" bilgisinin verildiğini anlatan Yıldırım, "İlk günküne göre müspet denilebilir. Doktorlarımız hassasiyetle tedavisini yapıyor. Herkes bütün imkanları seferber ederek iyileşmesi konusunda ellerinden gelen gayreti gösteriyor. Hocamıza acil şifalar diliyorum. Bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyorum" dedi.

Pakdemirli'nin merhum Turgut Özal hükümetinde uzun yıllar değişik bakanlıklar yaptığını dile getiren Yıldırım, şunları kaydetti:

"Ben Türkiye yem sanayisinde çalışırken, o dönemde Ulaştırma Bakanlığı da yapmıştı. O dönemden kendisini bilirim. Yaptığı çalışmalar bizim daha sonraki çalışmalarımız için örnek ve rehber olmuştur. Ülkemize hep güzel hizmetleri oldu. Şimdiki yaşamında da boş durmadı. Ülkemiz, halkımız adına edindiği tecrübeleri acaba topluma nasıl mal ederim diye gayret gösteriyordu. Kendisine acil şifalar diliyorum."

Hastane bahçesinde bir süre sohbet ettiği hasta yakınlarına da "acil şifalar" dileyen Yıldırım, İzmir'e gitmek üzere buradan ayrıldı.
Kaynak: AA