DP Genel Başkanı Uysal, Kocaeli'de Açıklaması

"Bu kritik dönemde 'Yeni Nesil Türkiye' adını verdiğimiz programımızla beraber bu büyük ülkeyi yeniden insani gücüyle, gençleriyle, kadınlarıyla özlem duyduğumuz yarınlara taşımak için gayret gösteriyoruz"

KOCAELİ - Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, "Bu kritik dönemde 'Yeni Nesil Türkiye' adını verdiğimiz programımızla beraber bu büyük ülkeyi yeniden insani gücüyle, gençleriyle, kadınlarıyla özlem duyduğumuz yarınlara taşımak için gayret gösteriyoruz" dedi.

Uysal, İzmit'te partisince düzenlenen programda yaptığı konuşmada, 7 Haziran'da yapılan seçimde millet iradesinin ortaya konulmasına rağmen ülkenin 1 Kasım'da seçime gideceğini söyledi.

Türkiye'nin bu dönemde iç ve dışından birçok dinamiğin harekete geçtiğini ifade eden Uysal, "Bu seçim döneminde de adaylarımızla, dava arkadaşlarımızla milletin sesi olmak adına, milletin davasının sahibi olmak adına mücadelemizi veriyoruz. Bir büyük tarihi misyonun bugünkü sahipleri olarak hem kendimizin nereden geldiğini, hem de bu aziz milletin, o büyük devletin hangi mecralardan bugünlere geldiğini biliyoruz" diye konuştu.

Uysal, özlem duyulan günlere ulaşmak için herkesi partilerine davet ettiğini belirterek "Bu kritik dönemde 'Yeni Nesil Türkiye' adını verdiğimiz programımızla beraber bu büyük ülkeyi yeniden insani gücüyle, gençleriyle, kadınlarıyla özlem duyduğumuz yarınlara taşımak için gayret gösteriyoruz. Türkiye'yi çözümsüzlük dayatanların karşısında, bu çözümsüzlüğü dayatan ile mecliste temsil edilen muhalefet anlayışıyla mesafe alınabilmesine imkanı olmadığını biliyoruz" ifadesini kullandı.
Kaynak: AA