Muş Valisi Seddar Yavuz, Geçici Köy Korucularıyla Bir Araya Geldi

Muş Valisi Seddar Yavuz, İl Jandarma Komutanlığı’nın organize ettiği, geçici köy korucuları istişare toplantısına katıldı.

Muş Valisi Seddar Yavuz, Geçici Köy Korucularıyla Bir Araya Geldi
Muş Valisi Seddar Yavuz, Geçici Köy Korucularına düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

İl Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya Vali Seddar Yavuz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Pilot Kurmay Albay Osman Nuri Çevik, İl Emniyet Müdürü Ahmet Cemal Çalışkan ve çok sayıda geçici köy korucuları katıldı.

Anadolu Geçici Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, “Çok Kıymetli mesai arkadaşlarım, değerli Köy korucularımız, hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Konfederasyon başkanı son derece güzel açıklamalarda bulundu. Hem devletimizin hem de hükümetimizin sizlere bakışını anlattı. Aynı zamanda önümüzdeki süreçte sizlere ilişkin yapılması gerekenlerden, eksiklerden ve bunların giderileceğine dair kanaatini ifade etti.

Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Sorunların çözümü noktasında Valilik olarak her zaman destek sunacaklarını belirten Vali Yavuz, Geçici Köy Korucularına yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Kaynak: İHA