CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'dan Başkan Özakcan'a Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'dan Başkan Özakcan'a Ziyaret
1 Kasım seçimlerinde partisinden 1. sırada aday gösterilen CHP’li Bülent Tezcan seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. CHP’li Efeler Belediye Başkanı Mehmet Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret eden Tezcan, seçim çalışmalarını değerlendirdi. Aydın’da Aydın Büyükşehir Belediyesi ve 9 ilçe belediyesinin CHP’li başkanların yönettiğini ifade eden Tezcan, "Halkımıza hizmet etmekten büyük onur duyuyoruz. Halkımızın desteği ile geçtiğimiz yıl yapılan seçimlerden Aydın’da 1. parti olarak çıktık. Aydın’ın büyükşehir olması nedeniyle merkezde kurulan Efeler ilçemizin belediye başkanı da partimizden seçildi. Mesut bey geçmişte CHP Aydın Milletvekilliği yapmış, parlamentoda önemli görevler üstlenmiş, halka hizmeti seven, halkı seven bir kişi. Kendisini de bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı kutluyorum. Umarım 1 Kasım seçimlerinde de halkımız sandıkta gereken cevabı verecek ve Aydın’da olduğu gibi Türkiye’de de birinci parti olacağız" dedi.

"GELECEĞE UMUTLA BAKMAK İSTİYORUZ"

1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimlerin ülkemiz için çok önemli olduğunu kaydeden Başkan Özakcan, "Önümüzdeki ay yapılacak olan seçimde artık bütün yurttaşlarımızın ellerini vicdanlarına koyarak, son aylarda yaşadığımız olaylardan ders çıkartarak tercihlerini ortaya koymalarını temenni ediyorum. Bu seçimin artık demokrasimiz açısında da, ülkemizin kurtuluşu açısından da bir kırılma noktası, bir dönüm noktası olmasını diliyorum. Yeniden hepimizin huzur, barış, kardeşlik içerisinde geleceğe umutla baktığımız bir Türkiye’yi yaratmak imkanını sağlayacak bir seçim sonucunu arzu ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA