Başkan Çerçioğlu, Nazilli'de Kültür Merkezini Hizmete Açtı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nazilli Yeşil Mahalle Kültür Merkezi’ni halkın hizmetine açtı.

Başkan Çerçioğlu, Nazilli'de Kültür Merkezini Hizmete Açtı
Nazilli’de ikincisi açılan Kültür Merkezi’nin açılış törenine, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın milletvekili Bülent Tezcan, Aydın Büyükşehir Belediye CHP’li Meclis Üyesi Necmettin Ünüvar, CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Çankır, CHP üyeleri ile 500’e yakın vatandaş katıldı.

Kurdele kesiminden önce konuşan ve sözlerine son bir yılda Nazilli’ye yaptıkları hizmetleri anlatarak başlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Son bir yılda Nazilli’mize 17 kilometre asfalt kaplama ve taş döşemesi, 35 bin metre uzunluğunda içme suyu hattı, 16 bin metre uzunluğunda kanalizasyon hattı ve 10 bin metre uzunluğunda yağmur suyu hattı yaptık” dedi.

Nazilli’ye açtıkları Kültür Merkezi hakkında da bilgiler aktaran Başkan Çerçioğlu, “Şuanda 850 öğrenciye bünyemizde eğitimler veriyoruz. Bu Kültür Merkezlerini neden açıyoruz. Vatanımıza ve milletimize hayırlı evlatlar yetiştirmek için yapıyoruz. Geleceğin milletvekili, başbakanı ve cumhurbaşkanı neden Nazilli’den olmasın” diye konuştu.

AK PARTİLİ VEKİLLERİ VE VALİYİ ELEŞTİRDİ

Açılışta özel idare mallarının paylaşımlarıyla ilgili olarak Aydın Valisi Erol Ayyıldız’ı eleştiren Başkan Çerçioğlu, AK Partili milletvekillerine de konuyla ilgili tepki gösterdi. Çerçioğlu, “Nazilli’de 42 taşınmazdan hiç biri Büyükşehir Belediyesine verilmedi. Bize verilen su deposu ve mezarlıklar. Aydın Valisi en değerli yerleri Ankara’ya verdi. AKP Aydın milletvekillerine sormak istiyorum. Siz Aydın’ın malları Ankara’ya verilirken neredeydiniz? Sizin milletvekili olarak göreviniz Aydın’ın mallarına sahip çıkmaktır. İnşallah Aydın’ın malları Ankara’dan gelecek. Bu konuda mücadelemizi devam ettirip Aydın’da daha büyük başarılara imza atacağız” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA