Yenipazar Belediye Başkanı Milletvekili Adayları İle Esnafı Gezdi

Bilecik’in Yenipazar İlçe Belediye Başkanı İlhan Özden, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayları ile birlikte ilçedeki esnafı gezdi.

Yenipazar Belediye Başkanı Milletvekili Adayları İle Esnafı Gezdi
Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden MHP Bilecik Milletvekili adaylarına Yenipazar’da ilçe esnafını tanıtarak ’destek’ istedi. Bu geziler sırasında MHP Bilecik 1’inci sıra adayı Ahmet Murat Köftecioğlu ilçede bir kahvede vatandaşlarla sohbet etti. Köftecioğlu, vatandaşlara iktidara geldiklerinde yapacaklarını bir bir anlatarak, “Taşeronluk sistemi kaldırılacak, mazot 1 lira 75 kuruş olacak, her ailenin bir ferdine iş imkanı sağlanacak, evi olmayan aileye 250 TL kira yardımı yapılacak, şehit yetimlerine iş hakkı verilecek, gazilerimize 3 bin 600 günde emeklilik hakkı verilecek, emekliye yılda 2 defa 1 bin 400 TL emekli destek ödeneği verilecek. Her öğrenciye 10 bin TL eğitim destek kuponu, askerlik süresi prim ödemesiz emekliliğe sayılacak, ticari araçlar vergi dışı tutulacak, üniversiteye giriş sınavı kaldırılacak, 65 yaş aylığı 300 TL yükseltilecek, asgari ücret net bin 400 TL çıkarılacak, engellilere işe yerleştirmede öncelik verilecek, yılda 700 bin kişiye istihdam sağlanacak, çözüm süreci rezaleti derhal bitirilecek” dedi.

Yapılan ziyaretler sırasında, ikiliye 2’inci sıra adayı Ahmet İşlek, İl Genel Meclis Üyesi Osman Varolu ve partililer eşlik etti.
Kaynak: İHA