CHP Milletvekili Adayı Yiğit Sarıkamış'ta

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Milletvekili adayı Selami Yiğit, İl Başkanı Özfer Koçak ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Sarıkamış ilçesini ziyaret etti.

CHP Milletvekili Adayı Yiğit Sarıkamış'ta
Yiğit geldiği Sarıkamış’ta esnaf ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili adayı Selami Yiğit ve İl Başkanı Özfer Koçak daha sonra CHP İlçe Başkanlığı’nda toplantı düzenledi.

Yiğit,1 Kasım seçimleriyle birlikte ülkeye, barışın, huzurun ve kardeşliğin daha da pekişmiş olarak yerleşmesi için CHP olarak ellerinden gelen bütün gayreti göstereceklerini söyledi.



Selami Yiğit, “Biz, sosyal demokrat bir parti olarak, işçinin, emekçinin, dar gelirli vatandaşlarımızın, köylülerimizin, çiftçilerimizin, işsiz gençlerimizin sorunlarını çözmek için çok ciddi projeler hazırladık. Bende bir taraftan bölgemize yönelik çeşitli projeler hazırladım. Şehitler diyarı ve turizm cenneti güzel ilçemiz Sarıkamış’ın kış turizmine yönelik ulusal ve uluslararası sportif faaliyetlerin yapılacağı tesisler, konaklama ve istihdam ağırlıklı projeleri mutlaka hayata geçireceğiz. Seçimlerde inşallah tek başımıza iktidar olacağız. Eğer tek başımıza değil de koalisyon hükümeti ile iktidara gelsek bile ben buradan söz veriyorum, bu projelerin bir bir yapıldığını göreceksiniz” dedi.

CHP Kars İl Başkanı Özfer Koçak’da, Sarıkamış’ın tarihiyle, doğasıyla, turizmiyle ülkenin göz bebeği olduğunu, CHP iktidarında ilçenin daha da gelişmesi ve kalkınması için çaba göstereceklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından Milletvekili adayı Yiğit, CHP Sarıkamış İlçe Başkanı Bülent Artaç ve beraberindekiler partililerle seçim çalışması hakkında durum değerlendirmesi yaptı.
Kaynak: İHA