Masfed Başkanı Aydın Erkoç Açıklaması 'Bu Hain Saldırıyı Düzenleyenleri Ve Arkasındaki Güçleri Şiddetle Kınıyoruz '

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) ve Başkent Otomobilciler Derneği (BOD) ve OTONOMİ Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç, Ankara’da yaşanan ve Cumhuriyet tarihinin en kanlı saldırısı olarak tarihe geçen acı olay sonrası yaptığı açıklamada şiddetin her türlüsünü kınadıklarını bildirdi.

Erkoç, “Yaşadığımız büyük acı hepimizi yasa boğmuştur. Türkiye’nin geleceği ve istikbaline gölge düşürmek isteyen kötü güçler hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Türk milleti tarihinde zor dönemler yaşamış, ama birlik ve beraberlik ruhu içerisinde bunları atlatmayı başarmıştır. Yine aynı ruhla, büyük üzüntümüze rağmen bunları atlatacağız. Bu hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, acılı yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yaralı vatandaşlarımızın da bir an önce sağlığına kavuşmalarını temenni ediyoruz” dedi.

Erkoç, açıklamasında terörü lanetlerken bugün daha da kenetlenmek gerektiğine işaret etti; daha güçlü bağlarla birlik olma zamanı olduğunu söyleyerek sağduyu çağrısında bulundu.
Kaynak: İHA