Tayyar: Tutup kulağından içeri atacaksın!

Ferda Yıldırım'ın sunumuyla ekrana gelen Beyaz TV'de yayınlanan Gündem Özel programına katılan Şamil Tayyar, Ankara Tren Garı Kavşağı'nda meydana gelen patlama ile ilgili polisi suçlayan DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu'na çok sert tepki gösterdi.

Tayyar: Tutup kulağından içeri atacaksın!
Tayyar: Tutup kulağından içeri atacaksın!
86 kişinin vefat ettiği 186 kişinin yaralandığı Ankara'daki patlama ile ilgili DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu'nun skandal açıklamasına tepki yağıyor.

Çerkezoğlu'nun ' Kortejler toplanırken 2 büyük patlama oldu. Müthiş bir coşku vardı burada. Ama görüyoruz ki buna tahammül edemeyenler engellemeye çalışıyor. Ses bombası olduğu söylendi ama yaralılarımız var. Doğrudan polis tarafından yapılan bir saldırıdır bu, çok açık.' demesine Şamil Tayyar'dan da çok sert tepki geldi.

TUTUP KULAĞINDAN...


Tayyar 'DİSK genel sekreterinin bir açıklaması var. Eğer Türkiye'de bir devlet var ise DİSK genel sekreterini kulağından tutup içeri atacak. Genel sekreterin bu açıklamasından sonra polise saldırdılar . Siz eğer provokatör olarak sahaya çıkıyorsanız eğer polislerin can güvenliğini tehlikeye atıyorsanız başka bir toplumsal çatışmanın fitilini ateşliyorsanız bunun hesabını yargıda vermeniz lazım. DİSK genel sekreterinin gecikmeksizin gözaltına alınması lazım. Burda hesap vermesi lazım. Böyle bir sorumsuzluk olmaz. Amerika'da İngiltere'de Almanya'da böyle bir hadsizlik yapamazsınız.' dedi.