Siirt Valisi Tutulmaz'dan Tillo İlçesine Ziyaret

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Tillo ilçesini ziyaret etti.

Beraberindeki Yardımcısı Ceyhun Dilşad ile çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Tillo'ya gelen Tutulmaz, Kaymakamlığı ziyaret etti. Ardından yeni hizmete giren Tillo Gençlik Merkezin'de incelemelerde bulunan Tutulmaz, Kaymakam Yunus Koç'tan bilgi aldı.
Tutulmaz, İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası ile Sağlık Ocağı hizmet binalarını inceledikten sonra İsmail Fakirullah Anaokulu ile İbrahim Hakkı Ortaokulu'nu da ziyaret etti. Burada konuşan Tutulmaz, ilçede inanç ve doğa turizmini geliştirecek projeler üzerinde yoğunlaştıklarını söyledi.

"Tillo ilçemizde, Tabiat Parkı, yeni mesire alanlarının oluşturulması ayrıca Tillo Kalesi'nde, Kaymakamlığımızca yürütülen ve Dicle Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen 'Cam Seyir Terası' proje çalışmaları devam etmektedir" diyen Tutulmaz, şöyle konuştu:
"Bu projenin tamamlanmasıyla, vatandaşlarımız, Botan vadisinin eşsiz doğa güzelliğini hakim bir tepeden izleme imkanı bulacaktır. Vatandaş odaklı kamu hizmeti anlayışı ile vatandaşlarımıza kaliteli, etkin ve verimli hizmet sunmak en öncelikli hedefimizdir. Vatandaşlarımıza hizmet ifa ederken, devletimizin sıcaklığını, hoşgörüsünü yansıtmalıyız."

Kaynak: AA