Türk Telekom İş Yeri Müşterileri, İhtiyaçlarını İndirimli Gideriyor

Türk Telekom, Avantaj Bizden Dünyası ile işŸ yeri müşŸterilerine ihtiyaçları olan ürünleri indirimli fiyatlarla sunuyor.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, şŸirket, Multinet ile gerçekleşŸtirdiğŸi işŸ birliğŸi kapsamında işŸ yeri müşŸterilerinin akaryakıt, kuru temizleme, kargo ve mobil sağŸlık hizmetlerini indirimli olarak almalarına imkan sağŸlıyor.
Multinet ile Multi Avantaj Business ekosistemine giren müşŸteriler, yurt içinde MNG Kargo, yurt dışŸında da Fedex Kargo ile yapacakları gönderimlerde ve Damla Su siparişŸlerinde yüzde 50 indirim kazanıyor. Dry Taxi Kuru Temizleme'den yüzde 40 indirimle hizmet alabilen Türk Telekom işŸ yeri müşŸterileri, Acıbadem mobil sağŸlık hizmetlerinden de yüzde 35 oranında indirimle faydalanabiliyor.
Akaryakıt alışŸverişŸlerini ise Shell'den yüzde 3 indirimle yapabilen işŸ yeri müşŸterileri, "www.teknobadi.com/turktelekom" sitesinden mobil site ürünü satın almaları durumunda yüzde 70'e varan indirim kazanıyor. Ayrıca müşŸteriler, hazır mobil web site paketleri için 139 lira yerine 69 lira, mobil web sitesi tasarımı için de 599 lira yerine 199 lira ödeme yapıyor.
 
Kaynak: AA