Acısulu Esnaflar Başkan Doğan’ı Ziyaret Etti

İzmit Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla yeni bir görünüme Acısu bölgesindeki esnaflar, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti.

Acısulu Esnaflar Başkan Doğan’ı Ziyaret Etti

Acısu bölgesinin şehrin güzide yerlerinden biri olduğunu belirten Başkan Doğan, “Bölgenin daha önceki hali şehrimize pek yakışır değildi. Vatandaşlar tarafından sürekli şikâyetler geliyordu. Almış olduğumuz şikayetler doğrultusunda yapmış olduğumuz değerlendirmelerle Acısu bölgesinde önemli yatırımlar yaptık. Acısu ve çevre yollarına yaptığımız düzenlemeler ve yine o bölgedeki evlere yaptığımız cephe iyileştirmeleri ile bölge şehrimize yakışır bir hale geldi. Bu çalışmalarımızı planlarken bölgedeki kafe sahipleriyle de oradaki ticari faaliyetlerinin arttırılmasıyla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Esnafımız bizim için büyük önem arz ediyor. İzmit Belediyesi olarak her daim esnafımızın yanındayız. Biz, esnafımızı bir paydaş olarak görüyoruz Acısu bölgesi şehrin sembol yerlerinden biridir. Eski adıyla ruhban okulu olarak bilinen tarihi taş binanın da belediyemize geçmesiyle buranın bir sanat kültür merkezine dönüşmesini arzu ediyorum. Defterdarlığın taşınmasıyla bu bina belediyemize devredilirse büyük bir memnuniyetle ticaret ve kültür merkezi olarak şehrimize kazandırma arzusu içerisindeyiz. İzmit Belediyesi olarak bizim amacımız şehrimizin tarihi değere sahip her noktasını hayata geçirmeye gayret ediyoruz” dedi.

İzmit Belediyesi’nin Acısu bölgesine yapmış olduğu hizmetlerle bölgenin çehresinin değiştiğini belirten esnaflarda, Başkan Doğan sayesinde bölgenin vatandaşlar tarafından huzur içerisinde zaman geçirilebilen bir alana dönüştüğünü kaydettiler.
Kaynak: İHA