Bu Tarz Benim Yeni Sezon Bugün TV8'de Başlıyor.. İşte İlk Bölüm Fragmanı / İzle

Bu Tarz Benim yeni sezona yeni bölümleriyle başlıyor. Show TV'den TV8'e geçen Bu Tarz Benim'in bugün ilk bölümüyle ekranlara gelecek. İşte Bu Tarz Benim'in 2. sezon ilk bölüm fragmanı...

Bu Tarz Benim Yeni Sezon Bugün TV8'de Başlıyor.. İşte İlk Bölüm Fragmanı / İzle
TV8'e geçen Bu Tarz Benim sevilen jürisi İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Nur Yerlitaş'la yeni sezona bugün başlıyor. Bu Tarz Benim'in TV8'deki ilk bölümü bugün saat 15:30'da izleyicisiyle buluşacak.

Ekranların en çok izlenen yarışmalarından olan Bu Tarz Benim yeni sezona yeni yarışmacılarıyla merhaba demeye hazırlanıyor. Tarzına güvenen 14 yarışmacının podyumda konseptlerini sergileyeceği ve büyük ödül 100 Bin TL için ter dökeceği Bu Tarz Benim'de artık yeni bir uygulama var.

Bu Tarz Benim yeni sezona yeni uygulamalarla giriyor. Yarışmacılar jürinin belirlediği tutara göre konseptlerini belirleyecek. Günlük konsptlerini belirleyen yarışmacılar Bu Tarz Benim jürisinin karşısına geçerek onlardan ''Tarzsın'' oyu almayı hedefliyor. Hafta boyunca en çok ''Tarzsın'' oyu alan haftanın finali olan cumartesi gecesi yayınlanacak olan bölümde dokunulmaz olabilecek.

Bu Tarz Benim hafta içi hergün saat 15:30'da ve hafta sonu cumartesi günü haftanın finali eleme gecesiyle TV8 ekranlarında hayranlarının karşısına çıkacak.

BU TARZ BENİM'İN YENİ SEZON YARIŞMACILARI

Bugün itibariyle TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Bu Tarz Benim yarışmasının 2. yeni sezonunda podyumda konseplerini sergileyecek olan yarışmacılar şunlar; Melisa Şahin, Derya Yarar, Özden Cerrahoğlu, Emel Özkızıltaş, Zeynep Öztürk, Gökçe Markal, Nazlı Hamarat, Gülşah Yanaş, Maria Surina, Gülnihal Candan, Melisa Çeliker, Gülay Hançer, Amila Kuruoğlu, Nazlı Sultan Yayla

İşte fotoğraflarla Bu Tarz Benim'in yeni sezon yarışmacıları..

Bu Tarz Benim Yeni Sezon Bugün TV8'de Başlıyor.. İşte İlk Bölüm Fragmanı / İzle