Niğde'de Büyük İkramiye Sevinci

Niğde'de vatandaşlar, Milli Piyango'nun 31 Aralık yılbaşı özel çekilişinde 50 milyon liralık büyük ikramiyenin isabet ettiği çeyrek biletlerden birinin satıldığı bayiye akın etti.

Cumhuriyet Meydanı yakınlarındaki bayi, sabah saatlerinden itibaren biletini kontrol eden vatandaşlarla dolup taştı. Biletin satıldığı bayinin sahibi Erkan Ersoy, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, büyük ikramiyenin isabet ettiği biletlerden birinin Niğde'den ve bayilerinden satılmasına çok sevindiklerini söyledi.

Ersoy, toplam 64 bilete teselli ikramiyesi olduğunu belirterek, "20 teselli ikramiyesi bizden çıktı. 50'şer bin lira alacaklar. 12,5 milyon liranın sahibi de 1-2 gün içerisinde çıkar. Niğde için çok iyi oldu. Zaten şanslı bir bayiyiz. Bu, bizim dördüncü büyük ikramiyemiz fakat yılbaşı çekilişinde ilk kez büyük ikramiye verdik. Teselli ikramiyesi kazanan 10 kişi geldi, 50'şer bin liralarını almak için Kayseri'ye gidecekler. Kazanan talihlilerden biri öğrenci, hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Milli Piyango'nun 31 Aralık yılbaşı özel çekilişinde 50 milyon liralık büyük ikramiye, "2692160" numaralı çeyrek bilete isabet etmişti. Büyük ikramiyeye ait numaraların bulunduğu biletlerin ikisinin Aydın'da, diğerleri de Niğde ve Ankara'da satıldığı açıklanmıştı.
Kaynak: AA