Merkez Parti Ankara İl Başkanlığı Açıldı

Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı, "Küçük bir çekirdekten koca bir ağacı halk eden ve firavun'un sarayında Musa'yı büyütüp muvaffak eden Allah bizi de bugünlere getirdi"

Karslı, partisinin Ankara il başkanlığının açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'deki siyasetin temelinde korku ve menfaatin olduğunu savunarak partisinin ikisinden de uzak bulunduğunu belirtti.

Partinin kuruluşu sırasında kendisine yöneltilen olumsuzlukları hatırlatan Karslı, "Küçük bir çekirdekten koca bir ağacı halk eden ve firavun'un sarayında Musa'yı büyütüp muvaffak eden Allah bizi de bugünlere getirdi" diye konuştu.

Karslı, partinin her geçen gün teşkilatını genişlettiğini bildirerek bir kişiyle başlayan bu yolun 2015'te iktidara yöneleceği iddiasında bulundu.
"Biz vicdanların tecelli ettiği bir yer olacağız" diyen Karslı, hükümetin iç ve dış politikasına yönelik eleştirilerde de bulundu.
İl Başkanı Şirin Türkmen ise partinin siyasete yeni bir soluk getirdiğini ve çalışmalarının bundan sonra da heyecanla devam edeceğini belirtti.

Merkez Parti'nin sağdan ve soldan herkesi birleştireceğini savunan Türkmen, adaletin tecellisini vadettiklerini söyledi.

Daha sonra il başkanlığı yapılan dualarla açıldı.
Kaynak: AA