Chp Ordu Milletvekili Yıldız Açıklaması

CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, CHP'de 18. Olağanüstü Kurultaya ilişkin "CHP olarak kurultaydan tazelenerek, güçlenerek çıktığımızı düşünüyorum" dedi.


Milletvekili Yıldız, yaptığı açıklamada, hafta sonu yapılan seçiminde 489 oyla 13. sıradan Parti Meclisi Üyeliğine seçildiğini belirterek, "Örgütten gelen birisi olarak örgütün her kademesinde edindiğim bilgi, birikim ve deneyimlerimi Parti Meclisi'nde paylaşarak partimizin daha başarılı olmasına ve daha iyi yerlere gelmesine katkıda bulunmak amacıyla aday oldum. Bu süreçte delege arkadaşlarımın yoğun ilgisini ve desteğini gördüm" dedi.

Örgütleri ve delegelerinin takdirine güvenerek girdiği u demokrasi yarışında kendisine oy veren ya da vermeyen tüm delege arkadaşlarına teşekkür eden Yıldız, örgütlerinin güvenine layık olmak ve partisinin başarısı için sorumluluk bilinciyle çalışacağını söyledi.

Yıldız, hedeflerinin partilerini iktidara taşımak olduğunu ifade eden Yıldız, şunları kaydetti:

"Bu yarışa giren arkadaşlarımın hepsinin amacının partimizin birliğini beraberliğini güçlendirerek partimizi iktidara taşımak olması nedeniyle kazananların tek tek bireyler değil CHP olduğunu düşünüyorum. CHP'nin iktidar olması Türkiye'nin ihtiyacıdır. Bu süreçte iktidara yönelik harekete geçilmesi, halkımızın beklentilerinin karşılanması ve sorunlarının çözülmesi için yeni politikaların ve fikirlerin tartışıldığı bir dönem olarak yoğun çalışacağız. Bu kurultay bölünme değil, birleşme, ayrışma değil bütünleşme, zayıflama değil güçlenme kurultayı olarak görülmelidir. CHP olarak kurultaydan tazelenerek, güçlenerek çıktığımızı düşünüyorum. Bize umut bağlayan halkımızın umudu olacağımızı belirtiyor sevgi ve saygılar sunuyorum."

Kaynak: AA