Muhtarlar Su İndirimi İçin Siverek Belediye Başkanı İle Görüştü

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde merkezde bulunan muhtarlarla Siverek Belediye başkanı ile bir araya gelerek yüksek gelen su faturaları ve ikinci nöbetçi eczane için görüşme yaptılar.

Muhtarlar Su İndirimi İçin Siverek Belediye Başkanı İle Görüştü

Belediye binasına gelen muhtarlar Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile bir araya geldi. Yapılan toplantı sonunda açıklama yapan Belediye Başkanı Yılmaz, “Muhtarlarımıza bugüne kadar yaptığımız hizmetleri anlatarak kendilerinin bizlerden ne talep ettiklerini dinledik. Muhtarlarımıza ayrım yapmadan her mahalleye eşit hizmeti götürme gayreti içinde olduğumuzu belirttik. Muhtarlarımız da öncelikle ikinci nöbetçi eczane talepleri oldu. Verimli bir toplantı gerçekleştirdik, daha sonraki günlerde bu tür toplantılarımız devam edeceğiz”dedi.

Mahalle muhtarları adına konuşan Şirinkuyu Mahalle Muhtarı Şeyhmus Çelik yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanımızla yaptığımız toplantıda kendisine taleplerimizi ilettik. İvedi olarak ikinci nöbetçi eczane talebimiz oldu. Malumunuz ilçemizde gece ve hafta sonları tek nöbetçi eczane var. Vatandaşlarımız bu konuda ciddi sıkıntı yaşıyor. Bir diğer konu ise yüksek gelen su faturaları oldu. Bu konudaki taleplerimizi başkanımıza ilettik” dedi.

Kaynak: İHA