Fenerbahçe Chelsea Hazırlık Maçı Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak? - 2014

Fenerbahçe Chelsea Hazırlık Maçı Hangi Kanalda? Fenerbahçe Chelsea Soma hazırlık maçında karşılaşacak. Fenerbahçe Chelsea maçının hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. Chelsea Fenerbahçe D Smart 77. Smart Spor HD'den canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Chelsea Hazırlık Maçı Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak? - 2014
Fenerbahçe Chelsea Beşiktaş Soma Hazırlık Maçı Hangi Kanalda? İzle... Fenerbahçe Chelsea Beşiktaş Soma için düzenlenen hazırlık maçında karşılaşacak. Bu akşam saat 20:30-22:30 saatleri arasında 45 dakika olarak oynanacak Fenerbahçe Beşiktaş Chelsea hazırlık maçlarının hangi kanalda canlı yayınlanacağı da belli oldu. Chelsea Fenerbahçe Beşiktaş SOMA'ya yardım maçı D Smart 77. Kanalda Smart Spor HD'den canlı yayınlanacak. İşte Chelsea Fenerbahçe Beşiktaş hazırlık maçında son detaylar...

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Chelsea'nin katılacağı, gelirinin Soma'ya bağışlanacağı turnuva D-Smart'a ait olan Smartspor ekranlarından yayınlanacak. Soma'da yaşanan facia adına Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda düzenlenen turnuva Cuma günü 20:30'da başlayacak.

Beklenen gün geldi çattı. Devler bugün Kadıköy'de sahne alacak. Fenerbahçe, Chelsea ve Beşiktaş, mini turnuvada Soma için kozlarını paylaşacak. 20.30'daki futbol şöleninde elde edilen tüm gelir, hayatını kaybedenlerin yakınlarına bağışlanacak.

Mayıs ayında Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasının yaralarını sarmak için futbol dünyasının çalışmaları devam ediyor. Önceki gün Galatasaray'ın kazada zarar görenlerin yararına oynadığı Atletico Madrid maçının ardından bugün de Fenerbahçe ve Beşiktaş sahneye çıkıyor.

Turnuvanın üçüncü konuğu Premier Lig devi Chelsea... Taraftarların sabırsızlıkla beklediği mini turnuvaya Sarı-Lacivertliler ev sahipliği yapacak. Saat 20.30'da başlayacak organizasyon Smartspor'dan canlı yayınlanacak. Turnuvayı önemli kılan en büyük etken masraflar çıkarıldıktan sonra elde edilecek tüm gelirin faciada ölenlerin yakınlarına bağışlanacak olması.

Mini lig formatında 45'er dakika üzerinden 3 maç şeklinde düzenlenecek turnuvada fikstür ise şu şekilde:

1.Maç: Fenerbahçe-Beşiktaş 20.30

2.Maç: Fenerbahçe-Chelsea 21.30

3.Maç: Chelsea-Beşiktaş 22.30