Burhaniye’de Engelliden, Engellilere Tekerlekli Sandalye Bağışı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, kendisi de engelli olan hayırsever Sevil Fatma Yeniçeri Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şubesine dört adet tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

Burhaniye’de Engelliden, Engellilere Tekerlekli Sandalye Bağışı

Yeniçeri “ Engelli kardeşlerimizin engellerinin kaldırılmasında biraz olsun katkımız olabiliyorsa ne mutlu bize. İhtiyaç sahibi kardeşlerim güle güle kullansınlar” dedi.

Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şubesi Başkanı Hayri Akduran’ı arayan engelli Sevil Fatma Yeniçeri, sandalye bağışında bulunmak istediğini bildirdi. Yeniçeri, “Kendimde engelliyim, engelli kardeşlerimizin sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak beni mutlu ediyor. İhtiyaç sahibi engelli kardeşlerime hayırlı olsun, güle güle kullansınlar. İmkân buldukça bundan sonra da yardımlarıma devam edeceğim“dedi.

Dört adet tekerlekli sandalyeyi teslim alan, Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şubesi Başkanı Hayri Akduran da“ Böylesine duyarlı vatandaşlarımız var oldukça derneğimiz amaçlarına çok daha rahat ulaşmaktadır. Engelli kardeşlerimizin sorunlarının çözülmesinde toplum içindeki bu tür dayanışmalar çok faydalı oluyor. Bu konuda herkesi daha duyarlı olmaya çağırıyorum” dedi.

Bir teşekkür belgesi hazırlayan Dernek Başkanı Hayri Akduran, Sevil Fatma Yeniçeri adına eşi Adem Yeniçeri’ye takdim etti. Yardımlarının devam edeceğini bildiren Adem Yeniçeri de, “Bunlar çok güzel duygular. Bağış yapmak kadar takdir edilmek de çok güzel. Biz de sizlere çok teşekkür ediyoruz. Derneğinizin geri dönüşüm konusunda da çok güzel faaliyetleri var. Bu konuda da elden geldiğince sizlere yardımcı olmak istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA