Düğün Alışverişi İle Birlikte Gelen Araba Sevinci

Trabzon Varlıbaş AVM’nin 13 Ağustos itibariyle başlattığı “Doğru Anahtarı Bulan Arabayı Alıp Gidiyor” kampanyasında iki aracın sahibi de belli oldu.

Düğün Alışverişi İle Birlikte Gelen Araba Sevinci

Varlıbaş AVM’nin başlattığı kampanyanın ilk talihlisi 27 Ağustos tarihinde yaptığı alışveriş ile şansını deneyen ev hanımı Gülseren Orhanoğlu olurken, ikinci talihlisi de düğün alışv erişi için Varlıbaş AVM’yi seçen Ahmet Aydın oldu. Aydın, yaptığı 700 TL alışverişi karşılığında kazandığı 14 deneme hakkından 2.’sini denerken, çocuklarının sevinç çığlıkları arasında kilidi açtı.

Kampanyaya katılarak 2. arabayı kazanan Ahmet Aydın, çocuklarının düğün alışverişini yaptıklarını ve eşinin “muhakkak şansımızı deneyelim” ısrarları üzerine kampanyaya katıldığını belirtti.

Aydın, çocuklarının önceki gün bir trafik kazası geçirdiklerini ve düğün öncesi morallerinin çok bozuk olduğunu ancak Varlıbaş AVM’nin düğün hediyesi karşısında hem çok şaşırdıklarını hem de çok mutlu olduklarını belirttiler.

Varlıbaş Alışveriş Merkezi Yönetimi de talihli ziyaretçi gibi tarifsiz bir heyecan içerisinde olduklarını ve 24 saat içerisinde iki arabanın da sahibini bulmasını beklemediklerini belirttiler.
Kaynak: İHA